Team

Sandra Stokvis – dierenarts

Dierenarts en eigenaar van de praktijk. Ik ben in 1999 afgestudeerd als dierenarts aan de faculteit Diergeneeskunde in Utrecht. Na een half jaar gewerkt te hebben bij “Dierenkliniek Pietersberg” in Oosterbeek heb ik in het jaar 2000 hun dependance in Wageningen van hen gekocht. Dat was op de Churchillweg, op nummer 11. In het jaar 2002 heb ik de praktijk verhuisd naar Churchillweg nummer 5. In 2010 is de praktijk verhuisd naar de Rooseveltweg en helemaal opnieuw ingericht. Ik heb 3 dochters en 3 baardagamen. Helaas ben ik allergisch voor de meeste harige dieren!

 

 

Bonny met slang

Bonny van Barneveld – paraveterinair dierenartsassistente

Ik ben sinds  2001 werkzaam bij De Dierenarts, ik werk parttime met veel plezier in deze praktijk.

Het contact met de dieren en met de eigenaar maakt het werk erg leuk, geen dag is hetzelfde!

 

 

 

 

 

 

TessaTessa  – paraveterinair dierenartsassistente

Sinds juni 2017 werk ik in deze leuke praktijk.

Ik woon samen met mijn vriend, met wie ik sinds februari 2017 ook een mooi dochtertje heb. Verder hebben wij nog twee katten, een hond en twee konijnen.

Tijdens en na mijn opleiding tot paraveterinair aan het Groenhorst College in Barneveld, heb ik een aantal jaar gewerkt in een dierenkliniek. Ik ben opgegroeid met honden en katten, en ben van jongs af aan altijd al geïnteresseerd geweest in dieren. Een baan als deze was dan ook geen onverwachtse keuze en ik ga elke dag met plezier naar mijn werk.

 

 

Mareille de Vos, paraveterinair, kattentrimster en kattengedragstherapeut

Ooit bij ons begonnen als stagiaire op de Churchillweg, daarna jaren bij mijn collega Marc in Renkum gewerkt en nu weer terug bij de basis! Van alle markten thuis, deze lieve meid.

 

 

Caroline van Donkelaar, paraveterinair dierenartsassistente

Al enkele jaren onze vliegende keep! Springt bij waar nodig als ze kan. Haar Franse Bull Guus is de schrik van elke dierenarts, maar heeft toch haar hart gestolen met zijn eigenwijze karaktertje!

 

 

 

 

 

Lotte

Lotte de Kreek – dierenarts

Lotte is zelfstandig werkend dierenarts voor paarden en gezelschapsdieren. Ze werkt mobiel voor haar eigen praktijk en valt regelmatig in voor Sandra op vrije dagen en tijdens de vakantie. Ook huisvisites neemt zij regelmatig voor haar rekening.

 

 

 

Marleen de Ruijter – dierenarts

De laatste jaren heeft Marleen af en toe bij ons gewerkt in vakanties en af en toe een dagje. Vanaf de zomer van 2021 versterkt zij ons team met haar jarenlange ervaring.

Zoals je op de foto ziet is Marleen dol op Chihuahua’s! Haar interesse ligt speciaal bij de huid- en oorproblemen, maar ook voor de meeste operaties draait ze haar hand niet om.

 

 

 

JashaJacha Heukels – orthomanueel dierenarts

Jacha is niet in dienst van de praktijk, maar heeft haar eigen praktijk. Ze gebruikt een van onze spreekkamers om haar bijzondere werk te doen. Ze volgt hiermee Dr. Uri Vecht op, die jarenlang honden heeft verlost van pijnklachten en verlammingsverschijnselen als gevolgd van hernia’s en andere standsafwijkingen. Zie voor meer informatie haar eigen website:

Orthomanueel dierenarts