Team

Sandra met Marjan

Sandra Stokvis

Dierenarts en eigenaar van de praktijk.Ik ben in 1999 afgestudeerd als dierenarts aan de faculteit Diergeneeskunde in Utrecht. Na een half jaar gewerkt te hebben bij “Dierenkliniek Pietersberg” in Oosterbeek heb ik in het jaar 2000 hun dependance in Wageningen van hen gekocht. Dat was op de Churchillweg, op nummer 11. In het jaar 2002 heb ik de praktijk verhuisd naar Churchillweg nummer 5. In 2010 is de praktijk verhuisd naar de Rooseveltweg en helemaal opnieuw ingericht. Ik heb 3 dochters en 3 baardagamen. Helaas ben ik allergisch voor de meeste harige dieren! Op de foto met Nino v.d. Klift, die zoals altijd erg blij is om er te zijn..

 

Bonny met slangBonny van Barneveld

Paraveterinair

Ik ben sinds  2001 werkzaam bij De Dierenarts, ik werk parttime met veel plezier in deze praktijk.

Het contact met de dieren en met de eigenaar maakt het werk erg leuk, geen dag is hetzelfde!

 

 

 

 

TessaTessa Ehren

Paraveterinair

Sinds juni 2017 werk ik in deze leuke praktijk.

Ik woon samen met mijn vriend, met wie ik sinds februari 2017 ook een mooi dochtertje heb. Verder hebben wij nog twee katten, een hond en een konijn.

Tijdens en na mijn opleiding tot paraveterinair aan het Groenhorst College in Barneveld, heb ik een aantal jaar gewerkt in een dierenkliniek. Ik ben opgegroeid met honden en katten, en ben van jongs af aan altijd al geïnteresseerd geweest in dieren. Een baan als deze was dan ook geen onverwachtse keuze en ik ga elke dag met plezier naar mijn werk

 

Judith GalemaJudith Galema

Paraveterinair.

Judith is ons team komen versterken vanaf januari 2018, maar ze was geen onbekende: Al eerder heeft ze bij ons stage gelopen en een goede indruk achtergelaten!

 

 

 

 

12294892_1045340665496979_2221761086663802626_nEsther van Dorp

Paraveterinair.

In 2010 ben ik na mijn stage hier begonnen als paraveterinair. Wat ik erg leuk vind aan deze praktijk is het contact met mens en dier. Ik woon nu sinds kort samen met mijn vriend in Bemmel, daarom ben ik daar in de buurt gaan werken en doe hier nog administratief werk achter de schermen.

 

 

 

 

 

LotteLotte de Kreek

Lotte is zelfstandig werkend dierenarts voor paarden en gezelschapsdieren. Ze werkt mobiel voor haar eigen praktijk en valt regelmatig in voor Sandra op vrije dagen en tijdens de vakantie. Ook huisvisites neemt zij regelmatig voor haar rekening.

 

 

 

 

 

 

RianneRianne Keizer

Hallo! Mijn naam is Rianne Keizer. Als klein meisje wilde ik al dierenarts worden en in april 2007 is deze droom werkelijkheid geworden, ik haalde mijn diploma voor dierenarts in Utrecht!

Ik heb daarna een aantal jaren in Almere in een kliniek gewerkt, maar ik wilde graag wat dichter bij huis werken. Dat is gelukkig gelukt, nu werk ik 1 dag in de week bij De Dierenarts en werk ik ook nog in een andere praktijk in deze regio. Privé breng ik graag tijd door met mijn man en twee kinderen.

Graag tot ziens in de praktijk!

 

JashaJacha Heukels

De orthomanueel dierenarts. Jacha is niet in dienst van de praktijk, maar heeft haar eigen praktijk. Ze gebruikt een van onze spreekkamers om haar bijzondere werk te doen. Ze volgt hiermee Dr. Uri Vecht op, die jarenlang honden heeft verlost van pijnklachten en verlammingsverschijnselen als gevolgd van hernia’s en andere standsafwijkingen. Zie voor meer informatie haar eigen website:

Orthomanueel dierenarts

 

 

Zegveld19Anja Zegveld

Ook Anja is zelfstandig onderneemster en niet in dienst. Zij is katten- en konijnentrimster en komt aan huis of bij ons in de praktijk voor de vachtverzorging van deze dieren. Indien nodig onder een licht roesje gebracht door de dierenarts. Zie verder haar website:

Cats wellness